fuvarozás -tartályos fuvarozás
Transact-60 Kft. – 1992 óta az utakon

Transact-60 Szállítmányozási Kft.

Cégünkről

A lassan 25 éves fennállását ünneplő Transact-60 Kft gyökerei sokkal régebbi időkre nyúlnak vissza. Kezdetekben a Mátra Cukor Zrt. cukorgyári garázsaként üzemelt és szolgálta ki az akkori cukorrépa beszállítási, rakodási, és késztermék vevőkhöz való szállítási igényeit.

1992-ben, a feladatokat teljes egészében átvette az újonnan megalakult Transact-60 Kft. A Cég megalakulásával az egykori anyavállalat ésszerűbb és hatékonyabb kiszolgálása vált lehetővé.

A megnövekedett megrendelői igények kielégítésére 1995-ben megvásárolta első silós szerelvényeit mellyel megalapozta a jövőt.

A majdnem 1 hektáron elterülő telephelyen lévő, 500m2 alapterületű javító műhely mindig is kiszolgálta a szállítási üzletágat. Szakképzett személyzet, korszerű és folyamatosan megújuló géppark nyújt folyamatosan megoldást a felmerülő műszaki problémákra.

A 2000-es évek közepétől kezdődően a magyarországi élelmiszer-szállításban megszerzett több évtizedes tapasztalatokat átültetve nyitott a cég az európai piacok felé.

Kezdetben kizárólag ömlesztett és palettás élelmiszer szállításával foglalkozott, majd a tevékenységi kört kibővítve takarmány, ásványi- és vegyi áru szállítását is vállalta. Az üzletágak egymással párhuzamosan, de elkülönülve növekednek.

A Transact-60 Kft. nagy figyelmet fordít a helyi közösséggel való szoros együttműködés kialakítására. Sportrendezvények, városi események, sportegyesületek támogatásával, felügyelőbizottsági tagsággal erősíti ezt. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. évben Hatvan Város Együttműködő Partnere címet adományozta a Transact-60 Kft.-nek.

Az egykori cukorgyári garázs mára már egy nemzetközi piacon is jelen lévő fuvarozó vállalattá nőtte ki magát.

A célok azonban az évtizedek múlásával sem változtak: egy stabil alapokon nyugvó, a térség meghatározó vállalatának működtetése a megbízhatóság, a biztonság és a minél magasabb minőségre való törekvés előtérbe helyezésével.


Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén

Kapcsolatfelvétel