fuvarozás -tartályos fuvarozás
Transact-60 Kft. – 1992 óta az utakon

Darabáru fuvarozás

Palettás, csomagolt áru fuvarozás

A cégvezetés új fuvarpiacok meghódítását tűzte ki célul. Ennek eredményeként a ponyvás árufuvarozás területén főként a nemzetközi partnerkapcsolatok kiépítésére koncentráltunk.

Gépkocsivezetőink és fuvarszervező kollégáink tapasztalata és szaktudása tette lehetővé, hogy cégünk a nemzetközi fuvarfeladatok területén is dinamikusan fejlődjön.

Főbb célországok:

Ausztria
Németország
Olaszország
Hollandia
Belgium
Románia
Svédország
Csehország
Szlovákia

Járműveink

Rendelkezésünkre áll 4-8 palettányi áru (paletta/raklap 800mm x 1200mm) szállítására alkalmas zárt (dobozos) furgon. Maximum 1,5 tonna teherbírású, 8-16m3-es raktérrel rendelkezik. A rakodás az oldalsó és a hátsó ajtón keresztül lehetséges. A leggyorsabb közúti fuvarozási eszköz.

Maximum 7,5 tonna összsúlyú, 6 tonna raksúlyú kisteherautó ponyvás felépítménnyel, mely akár szólóban, akár pótkocsival együtt közlekedhet. A pótkocsi felakasztásával 26 paletta elszállítására alkalmas szerelvény áll a megbízóink rendelkezésére, melynek raksúlya így 12 tonna.

A rendelkezésünkre álló 9 roló ponyvás félpótkocsi 33 EUR paletta kapacitással és 25 tonna teherbírással rendelkezik (2,75m belmagasság).

A rakományok biztonságos rögzítéséhez szükséges speciális eszközök minden esetben rendelkezésre állnak (spaniferek, végzárók, élvédők, csúszásgátlók stb).

Gépjárműveink műholdas nyomkövető készülékkel felszereltek, mely GPRS alapú online kapcsolattal állandó információt szolgáltat a jármű és az áru pozíciójáról a megrendelőnknek és a fuvarszervezőnek egyaránt.

A tiszta és ápolt megjelenés nem csak gépkocsivezetőink, hanem járműveink esetében is alapkövetelmény. Minden esetben tiszta gépjárművel, raktérrel érkezünk partnereinkhez.


Mondja el, mit szeretne szállítani!

Szállítással kapcsolatos kérdéseikre több éves tapasztalattal rendelkező kollegáink szívesen válaszolnak, várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.

Kapcsolatfelvétel